• Novo
Piling-Wow, originalni popularan dizajn, sa 2 strane. Učinjeno u Europi i ekološki sigurno, mogu se prati u stroju za pranje posuđa! 12 Paket uključuje 12 scrubs.

Piling-Wow, originalni popularan dizajn, sa 2 strane. Učinjeno u Europi i ekološki sigurno, mogu se prati u stroju za pranje posuđa! 12

HRK 100.50

Iznos
Na skladištu

Čvrste četke Brzo čisti i jednostavni za korištenje, će vam uštedjeti vrijeme, jer masnoće i prljavština se brišu brže i lakše nego mnogi drugi brandovi.Kupite svoje marke Made in Europe Scrubby's Scrub-Wow Danas u svakom pakiranju će nekoliko dizajna.Lako periva, nakon korištenja odličan izbor za vas, da se stavite ih na gornju policu vaše perilice.Wow - Čudi I u kupaonici, sigurno da se i čisti površine kupaonica, akrilne kade, akril sudopera, staklene tuš vrata, porculan, pločice, parket i ovaj laminatni podovi itd., Vrijednost, ako ćete ih dostupnim i jeftinijim online, obavijestite nas o tome u roku od 30 dana od dana kupovine, i mi ćemo vam je naš novac. Vrijedan klijent razlika.Piling-Wow - Ribati, pročistite i očistite s obje strane, tako lako i ekološki povoljno.Savršen četke za sve vaše potrebe u čišćenje!Lonci, Tave, Teflon posuđe od Nehrđajućeg čelika, Countertops, Akril površine, Staklene kuhinjske ploče, Granit, Pločice, Željezo, Laminat, Parket, Umetke za bazen, Vanjski namještaj, plovila, Alata, golf Klubovi, auto roštilji, diskovi, Rekreacijskih vozila, motocikala i sl. Paket 6 uključuje 6 scrubs Made in Europe za vašu upotrebu!Izabrane mješoviti boja i dizajna sa svakom narudžbom.

Deklarirana svojstva

Najbolje prijedloge